ZAMAR 0 Report post Posted October 17, 2015 Zdravím,možná budu za debila, ale co všechno potřebuji na to, abych rozjel EXILE Mod popřípadě DayZ EXILE. Díky Share this post Link to post Share on other sites
SpiRe 149 Report post Posted October 17, 2015 (edited) To záleží na serveru, na který se připojuješ... http://a3launcher.com obsahuje většinu potřebných módů.Ostatně klasický Exile bez ostatních módů potřebuje jen @Exile Edited October 17, 2015 by SpiRe Share this post Link to post Share on other sites
ZAMAR 0 Report post Posted October 17, 2015 no ten launcher mám stažený ale hlásilo to něco o All In ARMA 3 Terrain Packu a při připojování na nějaký server mě to vykopne kvůli nějakým chybám Share this post Link to post Share on other sites
SpiRe 149 Report post Posted October 17, 2015 Pokud bys chtěl ručně stáhnout nějaké módy, tak tu je můj Google Drive..https://34d9872cb59ffbe6b2f345373e7cbf9e8b9996d1.googledrive.com/host/0B3ulBSkyfwAOd0hVNVlobmRFRWM/Ale nějaké chyby mi moc o problému nepoví. Zkus mi třeba říct, kam se chceš připojit, co tam je za módy... A jestli je chyba v A3Launcheru nebo až když jsi v lobby. Share this post Link to post Share on other sites
ZAMAR 0 Report post Posted October 17, 2015 co vím tak mi to hlásilo že nějaký soubor nemá požadovanou velikost ... no teď jsem smazal jak složku AllInARMA3TerrainPack i Exile ... stáhnul jsem to z té stránky co jsi mi poslal tak jsem zvědav Share this post Link to post Share on other sites
SpiRe 149 Report post Posted October 17, 2015 ty moje linky jsou kompatibilní s A3L akorát to stáhneš ručně Share this post Link to post Share on other sites
ZAMAR 0 Report post Posted October 17, 2015 takže to stačí dát sem -> steamapps\common\Arma 3 ??? Share this post Link to post Share on other sites
ZAMAR 0 Report post Posted October 17, 2015 teď mi skočila tahle chyba Share this post Link to post Share on other sites
SpiRe 149 Report post Posted October 17, 2015 to je nedokončené stahování souboru... hádám, že je to přes torrent v A3L stažené, tak tam stačí dát verify a ono to stáhne zbytek souborů nebo to můžeš zas stáhnout ručne, ale nejdřív bych zkusil verify Share this post Link to post Share on other sites
ZAMAR 0 Report post Posted October 17, 2015 stáhl jsem soubory od tebe a šlape to skvěle děkuji moc za pomoc Share this post Link to post Share on other sites